Мати двох дітей загинула від кулаків і стусанів випадкового товариша по чарці

Відсутність світу в душі і налагодженої життя часто штовхає жінок на пошуки пригод. Адже кожній представниці слабкої статі хочеться відчути себе цікавою жінкою, переможницею сердець, знайти розуміння, любов і підтримку – навіть якщо мова йде про одне вечорі, а солодкі ілюзії почуттів навіяні чималою кількістю спиртного.

Ось і мати двох дітей Людмила (імена змінені), яка жила в Охтирці разом з дітьми і матір’ю, допомагаючи доглядати за лежачою бабусею і перебиваючись неофіційними підробітками, найменшу можливість повеселитися і зав’язати нові знайомства. Адже бувають же в житті чудеса – може бути, і на її частку знайдеться хоч який-небудь завалящий принц, з яким можна буде побудувати абсолютно інше життя …

В той січневий вечір Людмила прийшла з роботи, переодяглася і відправилася на зустріч з подругою. Уже о сьомій вечора обидві жінки були в сильному напідпитку і йшли по вулиці, коли з ними заговорив незнайомий чоловік з собакою і пляшкою вина. Вино було дуже до речі – жінкам хотілося продовження банкету. Так що вони познайомилися з власником пляшки, який назвався Євгеном, і разом випили.

Собака Євген не належала – він іноді брав її у знайомої для прогулянок. Він сказав про це Людмилі, та ніби як згадала господиню животини, з якої, за її словами, була знайома, і вирішила разом з Євгеном зайти до неї в гості. Але та зовсім не зраділа п’яною візитерші, більш того, в її квартирі знаходилася дівчина Євгенія, яка зайшла до подруги. Неважко здогадатися, що поява улюбленого з чужої п’яною жінкою добряче вивело її з рівноваги. Вона навіть вдарила Євгена по обличчю, зламавши при цьому ніготь, і сказала, щоб він відправив свою знайому додому на таксі. Та й господиня квартири вимагала, щоб Людмила її покинула. Так що Євген вивів свою нову знайому на вулицю і швидко знайшов таксі. Вона назвала адресу, він поїхав разом з нею. І тут казка про можливий принца раптово закінчилася. Після їхнього знайомства минуло лише близько години.

Вийшовши з машини, молоді люди раптово посварилися. Євген кілька разів ударив нову знайому в обличчя, а коли вона впала, продовжив бити ногами. Як потім встановили експерти, він завдав Людмилі не менш 18 ударів. Один з них припав в живіт і розірвав селезінку. Після нього жінка вже не встала, хоча ще якийсь час була у свідомості. Євген, зрозумівши, що справи кепські, попросив проходила місцеву жительку викликати швидку, розповівши їй, що дівчина сиділа на пеньках в популярному місці відпочинку і, випивши, кілька разів з них впала, він взявся доставити її додому, хоча вони раніше не були знайомі, вона назвала цю адресу, а куди її вести далі – він не знає. Жінка виконала його прохання і виходила поторсати Людмилу, щоб та не замерзла. Співробітникам швидкої допомоги Євген розповів ще одну байку – мовляв, йшов мимо, побачив лежачу жінку, це його знайома, вирішив викликати їй швидку і відвезти в лікарню.

Видимих ​​тілесних ушкоджень на Людмилі не було – гематоми ще не встигли проявитися, разом з брехнею Євгена це сповільнило постановку діагнозу. Людмила померла в реанімації. Відновивши події того вечора, правоохоронці кваліфікували дії чоловіка як заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть (ч.2 ст.121 КК України). У суді він свою провину не визнав, заявив, що привіз Людмилу за вказаною нею адресою і пішов, а через півгодини, повертаючись назад, побачив її лежить в снігу, подумав, що вона впала, і почав кликати на допомогу. Що з нею сталося за цей час, він не знає.

Вивчивши показання всіх свідків і зіставивши час подій, суд визнав Євгена винним і засудив до семи з половиною років позбавлення волі. Втім, він уже провів рік в СІЗО, оскільки переховувався від слідства і був затриманий в червні минулого року. Також йому належить виплатити матері загиблої жінки компенсацію витрат на поховання та 50 тис. Грн. моральної шкоди. Двох дітей Людмили бабусі доведеться ростити одній …

Джерело: