Марина Орел: “Люблю скажену динаміку своєї роботи в RGM group”

Так свій другий рік насиченої, але цікавої роботи в RGM group відзначає Марина Орел – мабуть, улюблена колега кожного працівника. Динамічна, весела, з гострим почуття гумору.

Усі бухгалтерські обов’язки Марина спокійно несе на своїх тендітних плечах. Запевняє: вона обожнює свою роботу, а тому не помічає втоми.

«Я настільки захоплююся своєю роботою, що на обід виділяю максимум 15 хвилин свого часу. І мені вистачає. Я дуже люблю те, чим займаюсь. Всі ці цифри, розрахунки – не помічаю, як проходить день. 13 листопада було рівно два роки, як я працюю в RGM group, і полишати цю справу не планую!»

Стати бухгалтером Марина мріяла з 7 років. Так, уявіть собі! У школі відмінно знала математику і з роками лише впевнювалася у своєму виборі. Розповідає, у цій роботі – специфічна комунікація з людьми, втім саме це її і захоплює.

«Я дуже люблю спілкуватися із колегами, коли вони приходять до мене і запитують про зарплату, нарахування коштів, просять допомогти розібратися із цифрами. Я отримую задоволення, коли пояснюю і бачу, що людина розібралася, отримала відповіді на свої питання, і мене це тішить».
Марина зізнається – спершу було складно. Зрозуміти структуру компанії і у чому специфіка саме цього підприємства, його діяльності.

«Я із тих, хто схвачує все на льоту і зайвих питань не ставить. Люблю скажену динаміку своєї роботи. Це моя стихія. Практично ніколи не затримуюся на роботі: вдома чекає любий синок, якого треба відвести на вільну боротьбу, обов’язково ввечері прогулятися і говорити про все на світі.

Я знайшла свою професію за покликом серця і бачу себе саме бухгалтером, тому все у мене виходить і на все вистачає часу. Не без того, що буває стільки задач, коли аж не віриться, що ти можеш все це зробити, навіть руки опускаються. Але саме любов до своєї справи мотивує зробити все швидко і якісно. Разом із задоволенням від роботи приходить і її просте виконання», – говорить Марина.

RGM group бажає кожному працівнику отримувати задоволення від своєї професії і разом робити світ кращим!