Майстер RGM group Анатолій Ємцев: «Додому завжди хочеться. Якщо не хочеться – то це вже не дім…»

Життя підкидає людям чимало випробувань, та чи кожен здатен вийти із них переможцем? Анатолій Ємцев із RGM group зміг!

Майстер дорожніх робіт на ТОВ «Роад Констракшн» Анатолій Миколайович – вимушений переселенець. Чоловік переїхав до Сум із Макіївки, Донецької області. У Донецьку майстер отримував профільну освіту – інженер-будівельник автомобільних доріг. Чоловік чимало побудував доріг на Донбасі, життя навіть занесло його за кордон, у Нігерію!

«Син розмістив моє резюме і мені зателефонували, запропонували роботу у Нігерії. Я погодився. Принципи будівництва доріг там такі ж, як і у нас. Ті ж суміші, такий же контроль якості – приїздять лабораторії, перевіряють. Це все цікаво, така собі подорож для загального розвитку, але хотілося додому. Вдома дружина, діти. Додому завжди хочеться. Якщо не хочеться – то це вже не дім».

Втім, із Нігерії майстер повернувся вже зовсім в іншу країну. 2014 рік, війна, АТО, ДНР та ЛНР, анексія Криму. Син пішов до АТО (пізніше отримав поранення), Анатолій Миколайович із дружиною вимушені були покинути домівку і шукати іншого життя. Після багаторічних переїздів родина оселилася в Сумах, і свою «домівку» майстер знайшов на «Роад Констракшн», що входить до складу RGM group.

«Я працюю тут кілька місяців, за цей час вдалося зробити чимало гарних справ. Знаєте, як буває, робимо дорогу, підходять люди і кажуть: «Дякуємо Вам за це! Раніше їде вантажівка в одному кінці села, так її чути аж в іншому. По ямам і вибоїнам її усю аж трясе. А тепер завдяки вам – тиша і насолода!» Ось це дійсно змушує серце калатати швидше».

Нині чоловік відчуває, що знайшов своє місце. Говорить, за Донбасом не сумує, бо там зараз зовсім інше життя і воно йому не близьке. Вони з родиною щиро люблять Україну і працюють задля її щасливого майбутнього. Цим же зумовлена і обрана професія Анатолія Миколайовича – він щасливий робити життя інших людей кращим.

RGM group бажає усім сили та наснаги пройти будь-які випробування і завжди відчувати себе «вдома»!