“Ліфт для людей з інвалідністю та кав’ярня ” – Ігор Васильєв про ремонт підземного переходу в Сумах

В ефірі програми «Даю слово» на телеканалі СТС народний депутат України Ігор Васильєв розповів про свою депутатську діяльність як у Верховній Раді, так і безпосередньо на окрузі, а також поділився планами на майбутнє.

Зокрема, розповів про те, на якому етапі наразі перебуває будівництво доріг та соціальних об’єктів, на які за його сприяння виділялися кошти з держбюджету.

Серед таких об’єктів – і реконструкція підземного переходу на вулиці Харківській в Сумах, на який були залучені кошти ДФРР.

Цей проект був ретельно прорахований і обговорений з компетентними фахівцями, говорить Ігор Васильєв:

«Ми визначили, як будуть усувати помилки у проектуванні та будівництві, які до цього існували, – це перш за все затоплення переходу, коли йдуть дощі. Перехід має стати дійсно зручним та безпечним. Можливо, тут буде відкрита кав’ярня».

Дуже важливо, що перехід стане доступним для усіх людей.

«До мене зверталися люди з інвалідністю із запитаннями, як же їм користуватися цим переходом. Ми все ретельно обговорювали і з ними, і з міською владою. Після таких обговорень додатково залучили ще 3,2 млн грн. на встановлення спеціальних ліфтів», – розповідає депутат.

Ну, а коли ж довгоочікуване відкриття? Якщо все йтиме відповідно до плану, то, за словами Ігоря Васильєва, вже зовсім скоро сумчани матимуть можливість користуватися оновленою “підземкою”.