Кращими серед військових частин оперативного командування є артилеристи 58-ї ОМПБр

Про високі результати, які військові 58-ї ОМПБр показали на змаганнях, повідомляють на сторінці підрозділу у мережі Фейсбук. В оперативному командуванні «Північ» нагородили кращих артилеристів.

Командувач військ ОК «Північ» генерал-майор Валерій Залужний вручив нагороди переможцям конкурсу на кращу артилерійську батарею серед військових частин оперативного командування.

Відбувалися змагання протягом трьох тижнів серед екіпажів мінометних, причіпних, реактивних, самохідних та протитанкових батарей з чотирьох бойових бригад. Воїни змагалися у чотирьох номінаціях: тактичній, індивідуальній зі стрільби і управління вогнем, спеціальній та спортивній.

Тож нагороди за перемогу отримали армійці з 26 артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Дашкевича – вони стали кращими серед причіпних, самохідних та протитанкових батарей. «Золото» конкурсу з побратимами розділили військові з 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Виговського, чиї реактивна і мінометна батареї були кращими за інші.

Грамоти та символічні сувеніри вручили і кращим фахівцям артилерії оперативного командування «Північ». Кращі командири батареї та вогневого взводу нагороди повезуть у 26 артилерійську бригаду. Кращий командир взводу управління батареї та краща обслуга служать у 58 омпбр. Кращі обчислювач та розвідник (далекомірник) виявилися професіоналами з 26-ї абр.

«Щиро дякую вам за те, що ви гідно представили свої підрозділи, на високому ріні продемонстрували знання та практичні навички. Ви вкотре довели, що артилеристи були і залишаються «богами війни». Мені вдвічі приємно бачити молодих військовослужбовців, у яких попереду успішні перспективи та багато перемог», – сказав генерал-майор Валерій Залужний.

Наступний етап для артилеристів – змагання на рівні Сухопутних військ Збройних Сил України, де вони не тільки захищатимуть честь оперативного командування «Північ», а й вкотре доводитимуть професіоналізм та готовність захищати Україну.

Джерело: