Коронавірусна статистика Лебединщини не змінюється сім діб поспіль

За інформацією Сумського обласного лабораторного центру на ранок 29 жовтня 2020 року по м.Лебедин зареєстровано 219 випадків захворювання на коронавірус, по району – 37. Коронавірусна статистика міста залишається незмінною із 22 жовтня, по району – за добу 26 жовтня підтверджено один випадок інфікування.

Наразі на Лебединщині із 256 виявлених випадків захворювання залишають активними хворими 126 осіб. Одужало 129 осіб, зафіксовано 1 летальний випадок.

Разом із тим за інформацією завідувача Лебединського відділу Сумського ОЛЦ Василя Браги, протягом минулого тижня надійшло 160 екстрених повідомлень від сімейних лікарів про підозри захворювань на СОVID-19. Із них підтверджено позитивні ПЛР у 19 осіб, передає zhl.news.

Також минулого тижня відібрано матеріали для лабораторних досліджень у 230 жителів міста та району. Однак у звітах Сумського обласного лабораторного центру щодо виявлених хворих, статистика по місту Лебедину не змінюється, очевидно, через незавершення дослідження відібраного біоматеріалу.