«Команда заступників – це професіонали за своїми напрямками» – губернатор

Про розподіл обов’язків між своїми заступниками розповів голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко на медіа-платформі «ВІЛЬНА».

За словами Романа Грищенка, команда формувалася за професійними якостями. Проводилася ціла низка співбесід. Багатьом було відмовлено. «Наразі команда заступників сформована.Це, безумовно, професіонали своєї справи. Напрямки діяльності у них різні, але відповідальність за розвиток Сумщини і добробут її жителів – спільна», – підкреслив голова облдержадміністрації.

Детальніше про розподіл обов’язків дивіться за посиланням на сайті Сумської облдержадміністрації: https://bit.ly/39lqghv.

«Пріоритетні напрямки роботи нашої команди – охорона здоров’я та залучення інвестицій, – прокоментував Роман Грищенко. – Разом із тим, ми розуміємо, що без доріг інвестор не прийде, адже одне із перших питань – логістика. Тому активно ремонтуємо дороги як державного значення, так і місцеві».

Також серед пріоритетів – реалізація в області програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським. «Не можна побудувати велику Сумщину без великого будівництва», – підкреслив Роман Грищенко.

Джерело: