Команда RGM group запускає завод із виготовлення тротуарної плитки

RGM group має серед своїх активів різні виробництва, у тому числі й Завод з виготовлення тротуарної плитки.

Компанія інвестувала значні кошти у розвиток нової та унікальної для Сумщини лінії з виробництва тротуарної плитки та інших бетонних виробів.

Організація повного циклу виробництва, починаючи від закупівлі сировини до реалізації і поставки готової плитки замовнику, дозволяє компанії збільшувати базу клієнтів, а з розширенням робочого штату і можливостей заводу.

Наразі ведуться підготовчі роботи до запуску лінії. Уже незабаром RGM group зможе забезпечити більшу кількість населених пунктів Сумщини якісною тротуарною плиткою та укладати комфортні та безпечні тротуари та доріжки вулиць міста.

Високопродуктивна автоматична лінія на базі вібропреса VPS-600 виготовляє тротуарну плитку, бордюри, блоки стінові методом напівсухого вібропресування. До того ж, ми закупили додаткову ексклюзивну насадку «colormix», яка імітує вироби під натуральний камінь. Виготовляємо понад 600 м2 тротуарної плитки в день різноманітних форм, кольорів та фактур.

Ви цінуєте якість та власний час? Тоді саме зараз телефонуйте до компанії RGM group та зробіть передзамовлення! До речі, даємо 10-ти річну гарантію
Замовляйте за номером: 095-815-85-11 0542-655-069

Джерело: