Колишня жителька Охтирки виграла «Коронацію слова»

Ольгу Саліпу добре знають в Охтирці. Вона працювала журналісткою на телебаченні «Пульсар», потім у Тростянці. В зоні АТО 2014 року загинув її чоловік, капітан Сергій Саліпа. Разом із синами Ольга виїхала до Хмельницька, і вже звідти надійшла інформація про її успіх в літературі.

Маючи дві поетичні збірки, Ольга написала роман про Ольгу Кобилянську «Оля».  Цей рукопис переміг у престижному літературному конкурсі «Коронації слова» цього року, повідомляє okhtyrka.net.

«Коронація слова» — моя мрія. Моя маленька мета. У мене не було так, що я написала роман і думала, куди його подіти, а далі — «Чому б не надіслати рукопис на конкурс?». Я писала його з першого слова із думкою, що це мій шанс бути поміченою. Я вірила в це. Загадувала бажання про перемогу, як мала дитина. Коли знайомі і незнайомі захоплювалися моєю поезією, багатьом казала: «Це все класно, але я хочу врешті видавати прозу». А я вперта.

Щоразу, коли впадала у зневіру, дивлячись на невидані рукописи, закусувала губу і сідала писати — «Хочеш добігти — біжи». Казала собі: «Просто треба вигравати «Коронацію», — написала Ольга Саліпа, коментуючи подію.

Джерело: