Колишня головлікарка Путивльської міської лікарні Семененко, яку викрили у мільйонних махінаціях, влаштувала черговий скандал

Колишня очільниця Путивльської лікарні Світлана Семененко свідомо створила конфліктну ситуацію, аби з гучним скандалом піти з роботи та звинуватити у цьому місцеву владу.

Путивльська міська лікарня знову опинилася в епіцентрі уваги. Після того як Світлану Семененко позбавили керування лікарнею, вона не захотіла покидати медичний заклад й продовжила працювати на 0,25% ставки звичайним лікарем гінекологом і лікарем УЗД (ці посади вона раніше суміщала разом із керуванням лікарнею). Та не пройшло і місяця, як вона знову свідомо порушила чинне законодавство, за що була звільнена.

Світлана Семененко чомусь віришила, що може пропускати роботу (а вона це називає службовим відрядженням), прикриваючись вигаданими приводами, від яких, за її словами, залежить функціонування лікарні та зарплата працівників. Так, колишня головлікарка, а нині звичана гінекологиня, залишила своє робоче місце на декілька днів начебто для того, аби поїхати за електронним підписом. Для цього вона написала заяву за власний рахунок, яку нинішнє керівництво Путивльської міської лікарні звісно що не підписало, бо відповідних доручень пані Семененко ніхто не давав. Закривати очі на чергове порушення законодавства колишньої головлікарки з її зіпсованою репутацією керівництво Путивльської лікарні не стало і, відповідно до чинного законодавства, звільнило її.

Звісно, таке рішення викликало шквал обурення у жінки. Вона почала звинувачувати місцеву владу у начебто її незаконному звільнені та розказувати про пацієнтів, які втратили час для отримання належного дослідження і лікування (хоча фактично вона сама прогулювала роботу і пацієнти, навіть при бажанні, не могли отримати відповідну консультацію чи допомогу про яку вона так розповідає). Свій прогул на роботі Світлана Семененко називає абсурдним звинуваченням та наполягає на тому, що вона була у службовому відрядженні, яке, схоже, сама для себе вигадала.

Нагадаємо, що колишню головлікарку Путивльської міської лікарні Світлану Семененко викрили на мільйонних махінаціях. Вона з порушенням законодавства заключала договори на оренду опалювальних котлів у свого (на той час) свекра – фізичної особи підприємця Віктора Пилєва на захмарні суми. Так, за 2020 рік (зокрема з 01.09) лікарня мала сплатити – 332 тис грн, 2021 рік – 996 тис грн, 2022 рік – 996 тис грн, 2023 рік – 581 тис грн. Майже 3 млн грн за три роки. При цьому лікарня заплатила за оренду котлів ще до початку опалювального сезону, і саму процедуру оплати екскерівниця також проводила з порушеннями на що є відповідні докази. Нині за даними фактами триває розслідування.