Київстар пропонує безлімітний інтернет у Сумах зі знижкою

Суми не відчувають нестачі в інтернет-провайдерів, але мало хто з постачальників послуг готовий запропонувати максимально вигідні умови користування мережею. Швидкісний інтернет в Сумах за «долар»? Так, таке можливо. Журналісти редакції Debaty.sumy.ua попросили експертів Київстар роз’яснити, як сумчанам підключити швидкий і недорогий інтернет вдома.

Як підключити домашній інтернет
У Київстар проста форма виклику майстра – достатньо заповнити заявку на сайті провайдера kyivstar.ua. Переходьте на сторінку і в спеціальній формі «Замовити підключення» заповнюйте дані місця проживання: місто, вулиця, номер будинку і квартири. Якщо підключення можливо, з’явиться активну віконце «Замовити».

Це безкоштовно. По місту вже протягнуть FTTB-кабель (оптоволоконний), а під’єднання конкретної квартири проводять за допомогою мідного кабелю Ethernet. Щоб користуватися бездротовим інтернетом, потрібен роутер. До речі, Київстар одночасно з підключенням пропонує вибрати роутер з прошивкою, яка оптимально підійде для бездротового зв’язку.

Послуга «Роутер +» обійдеться в 700 грн, але 500 з них можна повернути. Київстар компенсує вартість маршрутизатора, надаючи знижку в 20 грн на оплату інтернету щомісяця. Так за 25 місяців абоненти отримують money back.

І найцікавіше – перевірка реальної швидкості інтернету. Буває, що абоненти нарікають на швидкість трафіку, яка, на їхню думку, нижчою від заявленої провайдером. Тому національний оператор пропонує провести speedtest на вашому комп’ютері. Очікуваний результат від Київстар – завантаження файлів зі швидкістю 40 Мбіт / с.

Коли цей параметр нижче, сміливо звертайтеся до постачальника послуг. До речі, на сайті можна виміряти швидкість передачі і прийому даних не тільки Київстар, але і інших українських провайдерів. Цифри будуть відрізнятися, адже у кожної компанії різні заявлені швидкісні параметри.

разом вигідніше
За умовами тарифів «Все разом» абоненти отримують інтернет і мобільний зв’язок або інтернет, мобільний зв’язок і телебачення в одному пакеті послуг. І це дійсно дешевше, ніж оплачувати кожну послугу окремо, тим більше у різних постачальників.

Як вийде заощадити?
Уявімо, що у вас мобільний тариф «Розваги без кордонів» за 175 грн / 4 тижні, де 12000 Мб мобільного 4G і безліміт в мережі. Паралельно ви оплачуєте «Домашній інтернет» 125 грн / міс. і телебачення «Київстар ТБ» на 84 каналу за 80 грн / міс. Витрата становить 380 грн.

Тариф «Безлім WOW»
Тут абонентів чекає обіцяний «долар» при оплаті за інтернет. Суми – одне з небагатьох міст, де діє новий тариф «Безлім WOW». За його умовами, плата за швидкісний інтернет будинку складає 125 грн / міс., Але перші 25 місяців ця сума скорочується в п’ять разів, і клієнти платять всього 25 грн, не втрачаючи в якості послуг. Загальна економія за два роки становить 2500 грн. Детальні умови тарифу описані на сайті kyivstar.ua. Сумчани, які вже користуються інтернетом, можуть перейти на «Безлім WOW» і отримувати ті ж послуги, переваги мережі дешевше.

Джерело: