Керівники Сум привітали працівників “А-Муссон” о шостій ранку

Сьогодні о шостій ранку на виробничу базу “А-Муссон” — підприємства, що займається вивозом та утилізацією сміття в місті Суми — завітали виконуючий обов’язки міського голови Артем Кобзар та депутат міської ради Віталій Жиленко. Візит був приурочений до Дня автомобіліста, і керівники міста особисто привітали працівників, котрі щодня дбають про чистоту обласного центру.

Зазначимо, що це перший за 15 років діяльності компанії випадок, коли керівництво міста не лише не викликало працівників “на прийом” у міську раду, але й відвідало підприємство на початку зміни. Для працівників, які зазвичай не можуть потрапити на міські заходи через ранній графік, такий крок став справжньою несподіванкою. Як відзначили у компанії, робітники, які роками підтримують порядок у місті, цього разу по-справжньому відчули, що їхню працю цінують.

На базі підприємства підкреслили, що така підтримка міської влади та щире визнання ролі працівників значно підвищують мотивацію колективу працювати ще ефективніше.

Нагадаємо, компанія “А-Муссон” на благодійній основі активно допомагає сумчанам боротися із наслідками російських авіа та ракетних ударів.

Так, протягом червня-вересня 2024 року компанія активно долучилася до відновлення міста після численних руйнувань від авіаударів, вивозячи понад 100 кубічних метрів будівельних та ремонтних відходів, включно з битим склом. Особливу увагу було приділено вулицям Сумської тероборони, Петропавлівській та іншим районам міста, які постраждали через бойові дії. Завдяки швидкій і якісній роботі команди, мешканці цих районів отримали змогу швидше відновити свої домівки та бізнеси.