Ігор Васильєв: “Вдалося залучити кошти на лікарні та інфраструктуру”

Майже 25 мільйонів гривень на розвиток медицини в Сумах виділили на засіданні комісії при розподілі коштів державного фонду регіонального розвитку.

“12 мільйонів йде на дитячу лікарню Святої Зинаїди. Ми там будуємо потужний багатопрофільний реабілітаційний центр. Але діти з усієї області будуть його відвідувати, і я впевнений, воно буде давати результат”, – говорить народний депутат України Ігор Васильєв.

Ще 12 мільйонів залучать на утеплення й модернізацію лікарні Святого Пантелеймона.

На соціально-економічний розвиток Сумщина отримала понад 60 мільйонів субвенції, 15 із яких – на округ Ігоря Васильєва. Нардеп говорить: кошти будуть спрямовані на низку об’єктів на окрузі, у тому числі на закупівлю ендоскопічної стійки – апарату для внутрішньої діагностики хвороб шлунку, якого потребує клінічна лікарня №4.

Додатково кошти виділять і на реконструкцію підземного переходу у центрі Сум.

“Для того, щоб були дотримані всі норми інклюзії, будуть встановлені спеціальні ліфти. На це додатково залучаємо 3 мільйони гривень”, – розповідає депутат.

Під особистим контролем парламентаря і питання будівництва амбулаторії в Нижній Сироватці. Крім того, у планах – ремонт у садочках, встановлення дитячих майданчиків.

Попереду найголовніше – ефективне використання коштів та вчасне виконання робіт підрядниками.