Ігор Васильєв: «У Трускавці говорили про реформи, заплановані на 2023 рік»

Враженнями про перебування на зборах депутатів від партії «Слуга народу» у Трускавці поділився на своїй фейсбук-сторінці Ігор Васильєв.

«Був тут два роки тому. Це був 2019-й, і я тільки почав роботу в парламенті. За два роки змінилось багато, але незмінним залишилось одне – бажання працювати і розвивати свій округ та країну в цілому», – написав він.

За словами парламентаря, під час стратегічної сесії розглядалися такі питання, як програма дій влади 2021-2024, реформи, заплановані на 2023 рік, ключові показники ефективності тощо.

«Говорили про те, якою бачимо Україну – 2023. Пройшли дуже ефективний тімбілдинг з командою. Однозначно, такі виїзні зустрічі заряджають на подальшу роботу і перемоги», – написав нардеп.

Ігор Васильєв, який є спеціалістом з ІТ-технологій та членом Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації, також поділився інформацією про те, що напрямок цифровізації країни від Міністерства цифрової трансформації України, відповідно до останніх соціологічних досліджень, – на другому місці, відразу після програми «Велике будівництво».