Хлопцю, якого збила мати, потрібна допомога

Як ми повідомляли, ДТП сталася 17 липня у Глухові по вул. Путивльській.

Дана ділянка дороги (на повороті) вважається небезпечною, там відбувається чимало аварій. Нагадаємо, в останній ДТП легковик, за кермом якого перебувала жінка, зіткнувся з мотоциклом, що рухався попереду, — ним керував син водійки. Хлопець загальмував, а його мати вчасно не відреагувала — відбулося зіткнення. Від удару водія двоколісного відкинуло на кілька метрів. З місця події молоду людину відвезла «швидка» допомога.

Отримані травми настільки серйозні, що пацієнта госпіталізували в реанімаційне відділення Глухівської ЦБ. Як розповів батько потерпілого, стан 19-річного хлопця важкий: «Стан важкий, але стабільний. Перелом ключиці, ребер і тазу. Забій і травма легені. Купа саден… «. Крім іншого, у хлопця звезена до м’яса шкіра в районі тазу. Швидше за все, буде потрібна пересадка, передає hlukhiv.info.

У поліції розповіли, що за фактом ДТП порушено провадження за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ведеться слідство.

На лікування хлопця потрібні чималі кошти, і його сім’я буде безмежно вдячна кожній перерахованій копійці. Для небайдужих глухівчан, які бажають надати посильну допомогу молодій людині, надаємо реквізити банківських карт батька хлопця: Приват Банк 4731219117719421; Ощадбанк 4119 9700 6160 3233 Полятикін Олександр. Контактний телефон батька: 095 — 724 — 98 — 58.

Видеоплеер

Джерело: