Хліб «Бородінський» від «Сумської паляниці» став «Житнім заварним» класичним

Суми вже давно славляться своїм смачним хлібом, який виготовляє місцевий завод «Сумська паляниця». Навіть у найскладніші перші дні повномасштабної війни  підприємство не зупинило роботу, а, попри небезпеку, забезпечувало сумчан та жителів області якісною хлібобулочною продукцією, продовжувало надавати людям робочі місця та сплачувало податки в місцевий бюджет.   І зараз «Сумська паляниця» крокує у ногу з часом, тому вирішила відмовитися від неактуальних назв, пов’язаних із країною-агресором, та вирішила перейменувати один із своїх найпопулярніших продуктів – хліб «Бородінський», який тепер став «Житнім заварним» класичним. Про це повідомляється на офіційній сторінці заводу у Фейсбуці.

«Компанія «Сумська паляниця» змінює назву хліба «Бородінський» на «Житній заварний» класичний.

При цьому, рецептуру одного із найвідомішого і найпопулярнішого у світі хліба та технологію його виготовлення буде збережено.

Цей хліб є неповторним. Його цінують за виразний аромат з нотами прянощів, хрустку скоринку та ніжний м’якуш.

Ароматні скибочки хліба найкраще підійдуть до перших страв, м’яса і овочів, а також стануть прекрасною основою для бутербродів», – ідеться у повідомленні.

Сумчани позитивно відреагували на своєчасне перейменування улюбленого багатьма житнього хліба і охоче діляться в мережі коментарями.

«Вчора вже придбала в АТБ. Молодці, що змінили назву. Попрацювали творчо. Одразу і не зрозуміла, що нова назва. Усі кольори з Бородинського збережено. До речі, там дуже цікавий малюнок – панорама нашого рідного міста із знаковими та визначними будівлями. Загалом – висока оцінка. Дякую Сумська Паляниця», – ділиться враженнями Лариса Кузнецова.

«Мій улюблений хліб. Дійсно ароматний, смачний, неповторний….» – коментує Марія Калініна.

«Хліб дуже смачний. Дякуємо вам усім хліборобам», – оцінила новинку Тетяна Гайдабрус.