Губернатор: «Завдяки підприємцям, які працюють в аграрній галузі, розвиваються сільські території, створюються робочі місця»

Про це зазначив голова Сумської облдержадміністрації під час робочої поїздки в Роменський район, відвідавши фермерське господарство «Урожай».

Роман Грищенко подякував голові господарства за те, що підприємство дає роботу майже 300 жителям Роменського та Липоводолинського районів.

«Сумщина славиться своїми врожаями. Маємо ми здобутки і в галузі тваринництва та переробки. І все це, завдяки вам, людям, які працюють в аграрній галузі, які вкладають у неї кошти і розвивають сільські території», – зазначив голова Сумської облдержадміністрації. – Обласна влада завжди готова допомагати тим, хто працює, хто інвестує в область, створює робочі місця».

Довідково. СФГ «Урожай» у 2019 році побудувало у с. Андріяшівка Роменського району комплекс з приймання, очистки, сушіння та відвантаження зерна на 70 тис. тонн. Додатково створено 35 робочих місць для жителів навколишніх сіл.

На початку 2020 року було вирішено створити новий виробничий підрозділ на території с. Лучка Липоводолинського району, де вже побудовано 2 приміщення ферми для виробництва молока, утримання корів та молодняку великої рогатої худоби, та створено 13 робочих місць для мешканців цього населеного пункту.

Джерело: