Губернатор: «За рахунок залучення інвестицій на ПАТ «Технологія» і відкриття нового цеху було створено додатково 223 нові робочі місця»

Про це зазначив голова облдержадміністрації під час відкриття цеху № 3 із виробництва коркувальних засобів та поліграфічних виробів.

«Це хороша подія і для всієї Сумщини, адже за рахунок залучення інвестицій на ПАТ «Технологія» на реалізацію цього об’єкту, а це до речі, майже 180 млн грн, було створено додатково 223 нових робочих місця, та ще й з достойною зарплатою. Адже середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника підприємства лише за минулий рік становила 19,5 тисяч  гривень. А у січні-лютому 2020 року вона вже піднялася до майже 23 тисяч гривень», – говорив Роман Грищенко.

За словами голови облдержадміністрації, проєктна потужність нового цеху на рік вражає. Це понад 1500 тонн капсулів для шампанських вин, 216 тонн ковпачків для винних пляшок та 1870 тонн мюзле.

«Я вітаю ПАТ «Технологія» з цим відкриттям, бажаю успішної роботи, економічного розвитку, адже розвиток підприємств в області – це добробут родин, які живуть у нашому регіоні, а значить і добробут усієї Сумщини», – підкреслив Роман Грищенко.

Джерело: