Губернатор відзначив кращих забудовників Сумщини

«Фах будівельника – один із найбільш шанованих у суспільстві, адже ви робите життя людей комфортним і затишним. І я дякую вам за це, – звернувся Роман Грищенко до керівництва компаній ПАТ «Сумбуд», ТОВ «БВК «Федорченко» і ТОВ «ВКП «Нотехс». – Ви є кращими у будівельній галузі нашої області. Завдяки вам збудовані цілі житлові квартали в нашому місті Суми, створені прекрасні об’єкти архітектури».

За словами голови облдержадміністрації, сьогодні на Сумщині в рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ, будуються школи, дитячі садки, стадіони, приймальні відділення у лікарнях. Будівельники Сумщини мають долучатися до реалізації цих проєктів, збільшуючи при цьому кількість робочих місць на своїх підприємствах.

«На всі ці об’єкти витрачаються кошти платників податків. Тож і результат має бути якісним та відповідати сучасним державним будівельним нормам, – наголосив Роман Грищенко. – Спільними зусиллями ми маємо розвивати інфраструктуру Сумщини, розбудовувати школи, лікарні, дитячі садки європейського зразка».

Також голова облдержадміністрації подякував керівникам компаній ПАТ «Сумбуд» Олександру БРИТОВУ та ТОВ «БВК «Федорченко» Віктору ФЕДОРЧЕНКУ за участь у челенджі «Відремонтуй палату в лікарні», та запропонував й іншим місцевим забудовникам долучитися до цього благодійного челенджу.

«Я бажаю кожному з вас, шановні будівельники, міцного здоров’я, родинного тепла, здійснення всіх мрій та задоволення від результатів своєї праці», – підкреслив Роман Грищенко, вручаючи подяки голови облдержадміністрації.

Джерело: