Губернатор: Сучасний центр надання адміністративних послуг має бути в кожній об’єднаній територіальній громаді Сумщини

На цьому наголосив голова облдержадміністрації під час підписання угоди про співпрацю щодо модернізації ЦНАП у Буринській ОТГ.

За словами Романа Грищенка, співпраця Сумщини з Програмою «U-LEAD з Європою» триває вже не один рік і за цей час зроблено значні кроки в напрямку створення сучасних Центрів надання адміністративних послуг на території Сумської області.

Яскравими прикладами цієї співпраці є відкриття на початку 2018 року нових Центрів надання адміністративних послуг у Краснопільській та Миколаївській (Білопільського району) об’єднаних територіальних громадах.

У 2019-2020 роках за результатами реалізації 1 Раунду Фази впровадження програми «U-LEAD з Європою» відкриті чи модернізовані ЦНАПи: у Тростянецькій, Зноб-Новгородській, Боромлянській, Кролевецькій ОТГ та м. Ромни.

«Сьогодні продовжується робота щодо створення та модернізації ЦНАП у містах Глухів, Лебедин та у Буринській, Синівській, Степанівській, Дубов’язівській, Кириківській, Чернеччинській, Липоводолинській, Чупахівській, Охтирській, Сумській, Шосткинській ОТГ, що стали переможцями 2-4 Раундів відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою», – зазначив Роман ГРИЩЕНКО. – І я хочу подякувати нашим партнерам – Програмі «U-LEAD з Європою», Міністерству цифрової трансформації, Міністерству розвитку громад та територій України за допомогу щодо розбудови в нашому регіоні мережі сучасних Центрів надання адміністративних послуг».

Голова облдержадміністрації переконаний, що модернізований Центр надання адміністративних послуг буде каталізатором процесів соціально-економічного розвитку Буринської ОТГ.

Джерело: