Губернатор розповів про будівництво унікального дитсадка

Під час прес-конференції 17 липня голова Сумської ОДА Роман Грищенко розповів про будівництво дитячого садка у 12-му мікрорайоні Сум, який, за його словами, буде унікальним. Роботи мають завершитися наступного року.

“Як ви знаєте, у 12-му мікрорайоні ми з нуля почали будівництво дитячого садку. На дитячий садок у цьому році виділено кошти ДФРР — 25 мільйонів. 5 мільйонів дало місто. Інтенсивно ідуть роботи.

Це буде триповерховий дитячий садок, на першому поверсі має бути басейн. Ми виходили з того, що діти мають розвиватися з дитинства правильно. Крім того, у будівництві зазначеного дитячого садку використовується вітражна техніка: частина приміщень дитячого садку, де будуть перебувати діти, матиме природне освітлення через те, що частина даху і стін буде зроблена зі скла. Це дає змогу не псувати зір малечі, використовувати природне, а не штучне освітлення.

До речі, проєкт розроблений нашими архітекторами, нашими будівельниками, які сказали, що будуватимуть такі дитячі садки виключно у нашій області”, — заявив Роман Грищенко.

Нагадаємо, голова Сумської ОДА провів сьогоднішній брифінг просто неба.

Джерело: