Губернатор: Реконструкція стадіону в Стецьківці йде швидкими темпами, але без втрат якості

Голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО разом із народним депутатом Ігорем ВАСИЛЬЄВИМ проінспектував хід робіт із реконструкції пришкільного стадіону Стецьківської 3ОШ I-ІІІ ступенів Сумського району.

«Реконструкція стадіону ведеться в рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ, за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів, – очільник облдержадміністрації. – Я задоволений тим, що реконструкція йде дуже швидкими темпами, без втрати якості. Тож сподіваюсь, що роботи закінчаться вчасно».

Ігор Васильєв наголосив, що програма Президента України «Велике будівництво» – це не лише масштабні об’єкти, але і швидкість виконання. Голова Сумської райдержадміністрації Віталій БУРБИКА додав, що рівно три місяці тому було оголошено тендерну процедуру, а вже максимум за три тижні цей об’єкт буде завершено.

Довідково. Будівельні роботи з реконструкції стадіону Стецьківської 3ОШ I-ІІІ ступенів Сумського району розпочато в вересні 2020 року.

Фінансування ведеться за рахунок державного бюджету – майже 5, 6 млн грн та місцевого бюджету – понад 620 тис. грн. Наразі освоєно майже 2,9 млн грн. Будівельна готовність складає 46%. Введення стадіону в експлуатацію планується до 31 жовтня.

Джерело: