Губернатор привітав матерів-героїнь в Охтирському районі

У рамках робочої поїздки голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО відвідав Охтирщину та разом з народним депутатом Миколою Задорожнім привітав охтирчанок з отриманням, згідно з Указом Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО, почесного звання «Мати-героїня».

Посадовці побажали їм міцного здоров’я, родинної злагоди, тепла і щастя в домівках, адже їхня материнська праця заслуговує великої поваги з боку суспільства.

Довідково. Президентом України підписано Указ № 170/2020 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Почесне звання отримали три матері з міста Охтирка, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей:

Любов Степанівна СЕРГІЄНКО – пенсіонерка, – багатодітна мати, яка народила та гідно виховала п’ятеро дітей. Діти виховувались в повній родині, в затишному та комфортному будинку. Батьки створювали всі необхідні умови для розвитку дітей, виховували повагу та турботу один до одного та до оточуючих. Земляки поважають її як зразкову господиню, яка підтримує добрі стосунки, як у сім’ї, так і в спілкуванні з сусідами, ввічлива, скромна, турботлива.

Любов Анатоліївна БІЛОУС – листоноша Центрального відділення поштового зв’язку Охтирка-6 Сумської дирекції АТ «Укрпошта», багатодітна мати, яка народила та гідно виховала п’ятеро дітей. Приділяє належну увагу навчанню і вихованню дітей, активно цікавиться життям дітей у школі. Має Подяки від адміністрації та педагогічного колективу середньої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 за виховання дитини та за активну участь у житті класу і школи.

Тетяна Василівна ШИМКО працює в Охтирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 ім. Остапа Вишні, багатодітна мати, яка народила та гідно виховала семеро дітей. Тактовна, вміє знаходити компромісні рішення, дотримується демократичного стилю в спілкуванні і вихованні дітей, як дома так і на робочому місці. Серед колег користується авторитетом і повагою.

Джерело: