Губернатор привітав аграріїв Сумщини з першим мільйоном тонн зерна

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко привітав аграріїв Сумщини із намолотом першого мільйона тонн зерна ранніх зернових та зернобобових культур урожаю цього року.

«Шановні аграрії Сумщини!

Щиро вітаю Вас із намолотом першого мільйона тонн зерна!

Це закономірний результат вашої невтомної праці та нових підходів до організації аграрного виробництва, самовідданої праці та багатого хліборобського досвіду трудівників села, які нині докладають усіх зусиль, щоб успішно завершити збирання високого врожаю, вирощеного на ланах Сумщини.

Ваша успішна діяльність є запорукою розвитку кожного села на Сумщині, зростання добробуту наших людей. Адже це підґрунтя для наповнення місцевих бюджетів, виплати заробітних плат, втілення в життя нових соціальних проєктів.

Висловлюю щиру подяку всім працівникам агропромислового комплексу області за найбільш вагомий внесок у хлібний коровай нашої держави. Жнива тривають і, я впевнений, що натхненною працею трудівників поля Сумщина й цьогоріч матиме щедрий ужинок.

Бажаю всім подальших трудових звершень, щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, злагоди та добробуту у кожній оселі, а докладені вами зусилля хай множаться людською вдячністю і добром!», — ідеться у зверненні губернатора.

Джерело: