Головні новини спорту минулого тижня

Трансфери тривають. Ось і 29-річний український захисник Василь Прийма перейшов в одеський “Чорноморець”. Про це гравець повідомив в своєму Інстаграмі, коли виклав фото в новій формі одеського клубу.

Нагадаємо, що до цього Прийма грав за львівські “Карпати”, звідки він пішов цього літа. Василь пройшов довгий шлях в “Металурзі” (Донецьк) і “Зорі”. Також він грав в італійському клубі “Фрозінеоні” і білоруському “Шахтарі”.

Це не єдиний трансфер “Чорноморця” за останні дні. Раніше одесити підписали екс-гравця “Маріуполя” Іллю Путря.

На сайті про новини спорту https://sportarena.com/ Ви першими дізнаєтесь про найактуальніші події в світі боксу, тенісу, футболу, біатлону, баскетболу, хокею та велоспорту. Вас чекають докладні аналітичні огляди матчів, цікаві інтерв’ю з улюбленими футболістами, тенісистами або боксерами. Футбол 1 онлайн пряма трансляція високої якості і тільки достовірна інформація про спортивні події!

Поєдинок між “Шахтарем” і “Зорею” пройде з повними трибунами

Матч 3-го туру УПЛ між “Зорею” та “Шахтарем” пройде при глядачах 20 вересня в Запоріжжі на “Славутич-Арені”. Початок матчу о 17:00 за Києвом.

Ціна на квитки становить від 50-ти до 100 гривень. Квитки продаються тільки в онлайн-режимі. Вболівальники повинні дотримуватися карантинні норми: сидіти в масках через одне сидіння, щоб дотримуватися дистанції.

У матчі “Зоря” – “Шахтар” візьме участь більше 3000 фанатів, які займуть 25% загальної місткості “Славутич-Арени”.

Екс-півзахисник “Аякса” Андрій Демченко упевнений в перемозі “Динамо” над АЗ

Колишній півзахисник “Аякса” Андрій Демченко упевнений, що в майбутньому матчі Ліги чемпіонів між “Динамо” і “АЗ” кияни переможуть з рахунком 1: 0 або 2: 1. Андрій нагадав, що гравці нідерландської команди люблять атакувати, проте погано підготовлені до ЛЧ. Зате “Динамо”, навпаки, готувалося до майбутньої гри через офіційні матчі.

Швидше за все, гра почнеться мляво, тому що суперники будуть придивлятися один до одного. У Мірча Луческу досить досвіду і хитрості, щоб привести свою команду до перемоги. Тим більше, що матч пройде в Києві, хоч і без глядачів. Вся надія на допомогу рідних стін і більш високий рівень підготовки киян.

Світоліна і Ястремська зазнали поразки в турнірі парного розряду на Відкритому чемпіонаті Італії

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Даяна Ястремська розгромлені в матчі парного розряду на Відкритому чемпіонаті Італії з тенісу. Українки ганебно поступилися дуету Сімона Халеп / Моніка Нікулеску з рахунком 0: 6, 1: 6. Впевнені, що ніхто з наших уболівальників не очікував такого сумного початку.

Тепер українкам чекають матчі другого раунду одиночного розряду. Нагадаємо, що раніше Даяна Ястремська з великими труднощами перемогла італійку Камілу Джорджі в трьох сетах. Тим самим вона помстилася першій ракетці Італії за поразку в Палермо.