Голова Роменської РДА розповів про будівництво спортзони на Липоводолинщині, яке відстояв нардеп Максим Гузенко

Очільник Роменської РДА Денис Ващенко у відео на Фейсбуці розповів про реалізацію держпрограми «Велике Будівництво» у Роменському районі. Зокрема, провів інспекцію спортивної зони, яка наразі капітально ремонтується у Липоводолинській громаді.

«Завдяки співпраці з народним депутатом України Максимом Гузенком на даний спортивний комплекс з державного бюджету спрямовано 5,2 мільйони грн. З Бюджету громади виділено 2,5 мільйони гривень», — відзначає Денис Ващенко.

Будівництво спортзони для активного відпочинку і занять спортом триває на території Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів. Невдовзі тут з’являться вуличні тренажери, бігові доріжки та ігровий майданчик із гумовим покриттям, елементи воркауту.

За словами Дениса Ващенка, роботи завершаться до кінця поточного року.

Нагадаємо, за ініціативи народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») Роменщина отримала кошти з держсубвенції на реалізацію об’єктів соціально-економічного спрямування. У тому числі було виділено 5,2 млн грн на капітальний ремонт спортивної зони Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів.