Глухівські бої без правил: Руслан Павленко душив Сергія Сороку

І знову в епіцентрі скандальних подій Руслан Павленко. Нагадаємо, 13 травня він був відсторонений від займаної посади начальника Глухівського управління соцзахисту населення. Відносно нього було розпочато службове розслідування. Причиною розглядів стали скарги городян, в тому числі і учасників АТО.

Сьогодні журналісти побували в Глухівському управлінні соцзахисту, і з’ясували, що Руслан Володимирович, демонструючи копію розпорядження Мішеля Терещенка з печаткою, силу законності якої з’ясовуватимуть правоохоронці і експерти, намагався поновитися на посаді начальника. Поводився він експресивно, повідомляє hlukhiv.info.

Після відходу журналістів і поліцейських деякий час тримав себе “в руках”, але скоро влаштував бійку. Перейшовши в наступ і наполегливо вимагаючи у в.о. начальника управління Сороки Сергія друк держустанови, отримав категоричну відмову. Ніякі аргументи і доводи з боку Сергія Івановича щодо незаконності дій опонент до уваги не брав, попрямувавши в його кабінет з тим, щоб забрати печатку. Сергій Сорока намагався було перешкодити діям Руслана Павленко, зав’язалася бійка.

“Він перестав контролювати себе. Уже в кабінеті збив мене з ніг і застосував задушливий захоплення. Душив секунд сорок … “, – повідомив журналістам потерпілий. А коли йому вдалося вирватися, викликав правоохоронців.

На даний момент Сергій Сорока знаходиться в Глухівської міськлікарні. Він написав у відношенні агресора заяву в поліцію про нанесення йому тілесних ушкоджень. Аналогічна заява надійшла і від Руслана Павленко.

Джерело: