Глухівчанка стала жертвою витонченої помсти продавщиці за зроблене зауваження

35-річна Надія на власній шкурі відчула, що іноді краще промовчати, ніж вказати кому – то на помилки. Особливо якщо ти в якій – то мірою від цього “кого – то” залежиш.
«Вчора перед роботою забігла на оптову базу купити легкий перекус своєму 3-річному синові, – розповіла жінка виданню hlukhiv.info. – Була разом з малюком, його ось – ось повинна забрати бабуся, щоб я могла спокійно відправилася в офіс. Рахунок йшов на хвилини, мені потрібно вчасно бути в офісі, але продавець торгової точки спізнювалася. Коли ж вона, нарешті, стала, я обурено зазначила, що її робочий день почався 10 хвилин тому, і я тут стою з дитиною на руках чекаю. Більш того, з – за її запізнення не встигаю на свою роботу. У відповідь дівчина почала виправдовуватися, мовляв, поки відвела малюка в дитячий сад, поки добігла …
Я увійшла в стан, адже у самій двоє хлопців. Одним словом, ми з продавщицею один одного зрозуміли і розлучилися на мирній доброзичливою ноті. Уклавши покупки в сумку, ми з синочком вийшли на вулицю, як раз і бабуся прийшла: я передала їй онука і сумку, а сама побігла на роботу. А вже ввечері вдома, побачила незайманий і навіть не роздрукований сік. Виявилося, бабуля поїла дитину домашнім компотиком, а до магазинного напою черга ще не дійшла. Яке ж було моє здивування, коли, глянувши на термін придатності дитячого соку, там значилося 10 квітня 2020 года! Тобто, прострочений на півроку!
Яким чином непридатний до вживання продукт харчування виявився в реалізації, я вирішила розібратися вранці, і сьогодні в 8 ранку вже була на оптовій базі. Продавець мене відразу ж дізналася, проте й гадки не мала, як таке могло трапитися з соком: «Не може бути!». У мене на руках збереглися чеки, тому оскаржувати факт покупки було марно. І почалося службове розслідування події. Скликали співробітників, становили логічний ланцюжок дій кожного з них.
Шляхом алгоритмічних дій вирахували, що ця нещаслива маленька пачка соку була в складі великої упаковки, привезеної зі складу виробника. Мовляв, вони часто грішать тим, що впихають неліквід в загальне кількості товару: одна пачечка непомітна серед двадцяти, ось трюк і прокатує. Але, як запевнив один із співробітників бази, він особисто перевірив весь товар, виявив цей сік і визначив його в місце для вибракування – для подальшого списання або повернення на склад. Чому продавець дістала мені сік саме з шлюбу – є два варіанти: просто сплавити мені зниклу продукцію в надії на мою неуважність, приспавши пильність жіночими розмовами про дітей, або ж навмисне вирішила відігратися на мені за той ранковий інцидент. Я схиляюся до останнього.
Впевнена, що помста дівчата мала чіткий мотив: «Улаштувала тут розбір польотів – отримуй прострочений сік, посидь з дитиною на унітазі весь день!». Мені як педагогу, який працює з дітьми, до того ж має своїх двох, не з чуток відомі наслідки отруєння соками з вичерпаним терміном придатності, тому я завжди дивлюся на дати, вказані на упаковці. А ось наша бабуся погано бачить, і цілком могла напоїти малюка цієї сумнівної згубної рідиною.
Важко собі уявити, що було б … Добре те, що добре закінчується! ».

Джерело: