“Гідросфера” знає, як отримати тепло без газу та за менші гроші

“ІБК “Гідросфера” – одна із найперших компаній на Сумщині, яка освоїла інноваційні системи опалення – встановлення сучасних теплових насосів, які забезпечують обігрів будь-якого приміщення за рахунок енергії навколишнього середовища.

Враховуючи постійне зростання цін на газ (а на цьому тижні ціни на нього в ЄС побили історичний максимум і сягнули понад 850 доларів за тисячу кубів), перехід на альтернативні види опалення сьогодні є як ніколи актуальним. На ринку теплотехнічного обладнання найбільш затребуваними та економічно вигідними є саме теплові насоси (повітряні теплові насоси; замкнуті міні-спліт насоси; геотермальні теплові насоси; абсорбуючі теплові насоси).

 Принцип роботи таких агрегатів заснований на перетворенні тепла з навколишнього середовища – повітря, землі чи води в тепло для будинку чи приміщення. Це відбувається через непрямий контакт ресурсів із холодоагентом.

Основною ж особливістю теплових насосів у порівнянні з іншими джерелами тепла є те, що на 1 кВт затраченої електричної енергії вони виробляють 2,6-4 кВт теплової енергії. Крім того, вони характеризуються безпекою, енергоефективністю та екологічністю. А також можуть функціонувати взимку в режимі обігріву, влітку – кондиціювати приміщення, забезпечуючи при цьому ще й підігрів води.

На ринку Сумщини теплові насоси реалізуються не так давно, але вони вже завоювали довіру і позитивні відгуки. Послуги з монтування та обслуговування таких інноваційних опалювальних систем в області надає ТОВ “ІБК “Гідросфера”. Саме вона одна із перших компаній в Сумській області, яка освоїла цей напрямок, й за допомогою таких прогресивних технологій, створює тепло та мікроклімат у різноманітних будівлях та приміщеннях.

“Ми працюємо тільки із сучасним, якісним, енергоефективним устаткуванням від провідних виробників теплового обладнання. Після запуску і здачі системи опалення, фахівці компанії забезпечать Замовникам належний гарантійний та сервісний супровід. Тож співпрацювати з нами вигідно, комфортно і безпечно”, – говорить директор ТОВ “ІБК “Гідросфера” Григорій Магденко.

Одним із прикладів ефективної експлуатації таких агрегатів, він назвав готельно-ресторанний комплекс «Здибанка», де компанія встановила ряд теплових насосів.

Для високої економічної ефективності та гнучкості використання систем опалення приміщень фахівцями “Гідросфери” було встановлено три теплові насоси по 20 кіловат кожен. Кількості здобутої від них енергії цілком достатньо, щоб забезпечити ефективне опалення всіх приміщень закладу!

Теплові насоси, які нині працюють у “Здибанці” (CTC EcoAir 400) знижують собівартість опалення до 70%, забезпечують нагрів при температурі до -22 °C і нагрівають воду до 65 °C.

За словами керівника “Гідросфери” Григорія Магденка, достатній асортимент теплових насосів, які можна замовити в магазині компанії (магазин “Тепломережа”, адреса: м. Суми, вулиця Юрія Вєтрова, 4. Телефон: (0542) 66-11-44. Моб: 066-08-79-155 та 098-55-78-866) дозволяє підібрати устаткування необхідної потужності.

Фахівці компанії залюбки нададуть відповіді на всі питання, допоможуть обрати необхідний опалювальний агрегат, якісно встановити його, а за необхідності в майбутньому – ще й модернізувати.Звертайтеся до компанії «ІБК “Гідросфера”, щоб отримати ефективну і надійну опалювальну систему.