“Гідросфера” пропонує оригінальні радіатори опалення

Фахівці компанії реалізують черговий приватний інженерний проєкт – встановлюють нову інтелектуальну систему опалення з радіаторами нестандартного розміру в одній із квартир багатоповерхового будинку в Сумах.

Сьогодні ТОВ “ІБК “Гідросфера користується авторитетом не лише серед великих компаній та підприємств нашого регіону, а й приватних замовників, які роблять свій вибір через якість та оперативність виконаних робіт.

Так, в компанію звернувся Клієнт із проханням встановити системи опалення з нестандартними розмірами. Усе – через специфіку забудови житлового будинку, де у деяких кімнатах встановлені високі вікна і не має можливості розмістити радіатори відповідної довжини, щоб забезпечити теплом все приміщення.

Відтак для облаштування інженерних систем, які повноцінно б наповнювали кімнату теплом та підходили до інтер’єру, працівники «Гідросфери» запропонували улаштувати радіатори розміром 900 см х 900 см. Також вони під’єднають їх до інтелектуальної системи від Bosch, яка дає змогу керувати температурою повітря у кожній кімнаті окремо. Причому робити це можна, як із центрального пристрою, так із додатку мобільного телефону з будь-якої точки нашої планети, де є інтернет.

Разом з цим, на замовлення Клієнта, працівники «Гідросфери» заздалегідь розробили спеціальне кріплення для радіаторів. Вони розташують опалювальні системи на необхідній відстані від стіни, яка дозволить Клієнту в подальшому провести комплекс робіт з внутрішнього утеплення та оздоблення стін.

«Багаторічний досвід наших спеціалістів допоможе здійснити роботи з монтажу обладнання будь-якого рівня складності швидко, оперативно та надійно. У своїй роботі ми використовуємо комплектуючі лише від перевірених брендів, а також пропонуємо своїм Замовникам гарантійне супроводження», – зазначив директор ТОВ «ІБК «Гідросфера» Григорій Магденко.

За його словами, Клієнти можуть розраховувати на те, що фахівці компанії підкажуть, як правильно підібрати системи опалення, у тому числі й радіатори, відповідно до виділеного бюджету та індивідуальних вимог максимально оперативно.

Нагадаємо, що «Гідросфера» співпрацює із всесвітньо відомими брендами, такими як ARISTON, BOSCH, BAXI, VIESMANN, WILO, ALTEK, ECOSOFT та багато інших, включаючи вітчизняні. Також компанія реалізує продукцію цих інноваційних марок – від газових та електричних котлів, сонячних батарей до насосів і каналізаційних труб, та є їхніми офіційним сервіс-центром.

Ознайомитися із астортиментом та послугами ТОВ “ІБК “Гідросфера” можна в магазині “Тепломережа”, який знаходиться за адресою: м. Суми, вулиця Юрія Вєтрова, 4. Телефон: (0542) 66-11-44. Моб: 066-08-79-155 та 098-55-78-866).