Фото відремонтованої на Сумщині дороги вразило Україну

Світлини з новеньким автошляхом Н-07 Київ — Суми — Юнаківка, відремонтованим у рамках програми «Велике будівництво», оприлюднили на офіційній фб-сторінці програми.

«Сумська область. Н-07 Київ — Суми — Юнаківка. Кілометри 213 — 218», — йдеться у дописі.

Фотографії дороги набрали більше тисячі лайків, сотні перепостів і коментарів.

«Дорога супер ! А ребятам, которые чертили разметку, — респект!!!», — пишуть українці.

Нагадаємо, у березні 2020 року стартувала масштабна програма «Велике будівництво», ініційована Президентом України Володимиром Зеленським, суть якої полягає в інфраструктурній розбудові країни. На капремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка (ділянки дороги 213+260 — км 218+320 та 218+320 — км 224+114) виділено 397 млн 963 тис. гривень.

«Побудувати та відремонтувати всі дороги на Сумщині – це не мрія, а чіткі плани, які ми поступово реалізовуємо. Сьогодні в Сумській області будується доріг у вісім разів більше, ніж у минулому році», – відзначав під час інспектування робіт голова Сумської ОДА Роман Грищенко.

Довідково. Автомобільна дорога державного значення Н-О7 Київ – Суми – Юнаківка (на м. Курськ) – національна автодорога, що проходить по лівобережній частині України та має протяжність 336,3 км. Це транспортне направлення є одним з основних у Сумській області, проходить по території 4-х районів (Недригайлівський, Роменський, Сумський, Лебединський), де здійснюється постійний рух великовагового транзитного транспорту, що прямує з Київської та Чернігівської областей.

Сумська область. Н-07 Київ – Суми – Юнаківка. Кілометри 213 – 218.

Опубліковано Велике будівництво Пʼятниця, 2 жовтня 2020 р.

Джерело: