ФК «Суми» поновив тренування після відпустки

Футбольний клуб “Суми” повернувся з відпустки і почав підготовку до аматорського чемпіонату та кубку України. Двотижневу відпустку футболісти отримали після переможного матчу з ФК «Тростянець» 28 червня і здобуття «Суперкубку Сумської області», передає suspilne.media.

Тренування 14 липня влаштували у тренажерній залі. У програмі — аеробіка та тренажери. Серед партнерів по команді тренується її капітан Валерій Куценко і розповідає, що «після такої міні-відпустки вийшли з хорошим настроєм, всі з бажанням починають підготовку до чемпіонату серед аматорів».

У футболістів заплановані три дванадцятиденні збори, розповів головний тренер Сергій Страшненко.

Футбольний клуб "Суми" поновив тренування після відпустки

«Через те, що скрізь йде догравання серед аматорських команд, серед команд першої ліги дуже важко знайти спаринг-партнерів, щоб зіграти контрольні матчі. Але ми будемо, напевно, виходити з цього становища і шукати команди другої ліги», — сказав тренер.

Сергій Страшненко також повідомив, що зі складу команди вийшов Дмитро Кошелюк, за сімейними обставинами. «До нас приїжджають футболісти, ми проводимо селекцію. У будь-якому випадку, у нас буде посилення, і ми будемо в цьому напрямку працювати», — сказав Страшненко про кадрові зміни.

Джерело: