Експрезидент ФК «Суми» Геннадій Дем’яненко: «Ми не втратили віри»

Сьогодні місто Суми відзначає своє 366-річчя. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славетною історією. Це свято найдорожче для кожного з нас, бо воно наповнює наші серця гордістю за земляків.

Експрезидент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем’яненко: «Надзвичайно вдячний всім небайдужим до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині. Хочу привітати молоде покоління, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною та освіченою. Від щирого серця вітаю всіх Вас з Днем міста!».

Бажаємо добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Нових Вам перемог і творчих злетів!