Ексчиновниця міськради заохотила себе 200-відсотковою премією

Ремонт доріг у Глухові — злободенна тема, яка завжди залишається актуальною і на слуху. Нагадаємо, у 2018 році виділені областю гроші на ремонт доріг по вулицях Некрасова і Покровська, а також провулку Шкільний, так і не були освоєні, а тому благополучно повернулися назад до обласного бюджету.

17 липня на сесії Глухівської міської ради знову була порушена ця болюча тема. Секретар міськради Юрій Бурлака виніс на голосування питання про затвердження кошторисної документації на поточний середній ремонт доріг по вул. Рильський шлях, вул. Есманський шлях, вул. Інститутська. «ЗА» проголосувало 24 народних обранця. З урахуванням транспортної розв’язки та розташування вищевказаних об’їзних шляхів, виділені на Рильський і Есманський шляхи кошти могли бути витрачені куди раціональніше. Але наполегливими зверненнями до губернатора ексчиновниця домоглася перегляду плану ремонту доріг у Глухові, передає hlukhiv.info.

У свою чергу, депутати Анатолій Москаленко, Світлана Попова, Елла Гурець та Володимир Прокопенко від імені незадоволених станом справ глухівчан висловили «подяку» колишньому секретарю міськради Олені Демішевій. Вони нагадали їй, що жителі приватного сектору платять податок на землю, спостерігаючи, як ремонтується центр, а периферію розбивають великовантажні авто, у тому числі й фури її чоловіка. Поцікавилися, як городянам, чиї дачні ділянки знаходяться на околиці міста, у дощову погоду добиратися на дачу по вибоїнах, а учням брести до школи по калюжах?

Цікавим фактом залишається епізод із поверненням грошей на вищевказані вулиці в «рідну гавань». Поки дороги продовжували «сумувати» за втраченими можливостями, десь у кабінетах мерії призначалися премії екссекретарю міськради Демішевій. На доказ Юрій Бурлака продемонстрував присутнім у залі документ із зазначенням преміальних. З’ясувалося, що Олена Демишева за втрачений шанс упорядкувати місто виписала собі в листопаді 2018 року 200% премію. За що? Напевно за видатні досягнення.

Згідно з даними з нижче наведеної таблиці, чиновниця і до цього з року в рік не обділяла себе преміальними. А в листопаді 2018 винагородила себе ніби за бал «дванадцять» в атестат — план перевиконала. Тим часом, надії жителів вищезазначених вулиць на проведення ремонтних робіт їй вдалося зруйнувати двічі.

Джерело: