Допомоги потребує працівник Сумської обласної дитячої лікарні

Про це у Фейсбуці пише сумчанка Юлія Панова.

«ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ !!!

Друзі, ТЕРМІНОВО ПРОШУ репоста !!! Всі, хто мене знає, знають що я завжди прошу допомоги тільки тоді, коли ситуація критична, і дуже потрібна допомога !!! Це Коля Маковецький, він працює головним інженером у Сумській обласній дитячій лікарні, трудівник, світла і порядна людина. Йому всього 52 роки. ЗНАЮ ОСОБИСТО його сім’ю і історію. Він ніколи не відмовить у допомозі, а зараз сам потребує її.

У березні команда кардіохірургів Сумської обласної лікарні провела операцію і поставила стен, але на сьогоднішній день лікарі дали рекомендації, що у випадку Миколи потрібно проводити шунтування.

Давайте разом допоможемо врятувати життя людині !!!! На сьогоднішній день потрібно ще зібрати 150 000.

Я знаю, що ми зможемо !!!!!

Для допомоги карта Приватбанку:

4149 4991 4475 3405 Маковецький Микола

Карта (євро) 5168 7456 0387 4576

Карта (дол.) 5168 7456 0430 3419

ДОРОГІ ЛЮДИ, дорогі друзі, на сьогодні 12. 09.2020 вами зібрано: 64 000 !!! Коля і Наташа і не сподівалися … ВОНИ ДЯКУЮТЬ ВСІХ-ВСІХ, вони відчувають, що навіть з маленьким пожертвуванням в 20 гривень до них летить участь і тепло !!! Ваші репости, ваші думки – все це величезна підтримка і, думаю, все бачать в Небесній канцелярії! Ми не зупиняємо збір, тому що консиліум сумських докторів переглянув своє рішення і погодився з думкою київських фахівців. Вони зважили всі ризики і зрозуміли, що необхідне шунтування, а не стентування. Це ще більш дорога операція, але тільки вона дасть реальні шанси на життя. Ми дякуємо всім-всім, хто відгукнувся! Звертаємося до всіх і сподіваємося на операцію у Київському інституті серця, де Колю вже чекають найближчим часом. Господи, допоможи! », – написала Юлія.

Хочу в первую очередь обратится к нашим кандидатам в депутаты ,меры!!! ПОМОГТЕ СПАСТИ ЖИЗНЬ !!!Друзья, СРОЧНО ПРОШУ…

Опубліковано Yulia Panova Субота, 12 вересня 2020 р.

 

Джерело: