Дмитра Кірюхіна обрали головою Роменської районної партійної організації ВО «Батьківщина»

Сьогодні відбулася перша установча конференція новоутвореної Роменської районної партійної організації ВО «Батьківщина», головою якої одноголосно обрано Дмитра Кірюхіна – депутата Сумської обласної ради від ї партії ВО “Батьківщина”, досвідченого політика і керівника.

“Вітаємо Дмитра Євгенійовича з обранням! І щиро раді, що нашу партійну організацію очолив саме він! Впевнені, що з його обранням, наш партійний осередок ще більше зміцніє і примножить свої ряди”, – пишуть у Фейсбуці однопартійці.

На конференції були присутні голова Сумської обласної партійної оргнізації Вадим Лисий зі своїм активом, делегати з м. Ромни та Роменського району, Недригайлівщини.

Була прийнята і зачитана резолюція конференції, обговорені нагальні питання щодо розвитку нашої громади і питання щодо поліпшення роботи депутатів від політичної сили.

Вадим Лисий поставив серйозні завдання перед Роменською районною партійною організацією ВО “Батьківщина”, депутатами щодо поліпшення роботи на користь громади та її мешканців.