Деталі ДТП на трасі Київ – Суми – Юнаківка

Як уже повідомляли «Сумські дебати», пізно увечері 27 вересня на автодорозі «Київ – Суми – Юнаківка», неподалік від села Довгополівка Роменського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля ГАЗ — 33023 та автокрана МАЗ.

Виїздом на місце автоаварії слідчо-оперативної групи Роменського відділу поліції, встановлено, що на ділянці дороги, де тривають ремонтні роботи, в автокран МАЗ, який стояв на іншій смузі автодороги врізалася «Газель», у якій, крім 38-річного водія, знаходився ще й пасажир. В результаті зіткнення 33-річний пасажир ГАЗ – 33023 отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги та забоїв і був госпіталізований до Роменської центральної районної лікарні.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України розпочато досудове слідство, під час якого й будуть остаточно встановлені причини та обставини події.

Джерело: