Депутат Сумської облради Медуниця починає ділити посади у Суджанському районі?

Після такого вдалого і стрімкого наступу Збройних Сил України на сусідню із Сумщиною Курську область, зʼявилося чимало бажаючих, так би мовити, бути дотичними до цієї перемоги, або хоча б попіаритись на здобутках української армії.

Не міг пройти осторонь і ексдепутат Верховної Ради України, головний український патріот на Сумщині і російський протиборець (який, правда, ні разу навіть з автомату не стрельнув у російський бік, намагаючись боротися проти Росії подалі і від Росії, і від України) Олег Медуниця, – пише телеграм канал Суми.Головне.

Так, кілька днів тому, він у себе в Фейсбук написав: “Суджанська – Коренівська Визвольна операція покликала низку викликів. Переважна більшість сел, що опинилася під нашим контролем є з цілком працюючою інфраструктурою і густо населена. Хто тепер опікується світлом, водогонами, газопостачанням? Територія з  повними магазинами, банкоматами, транзитними поїздами через станцію Суджа. Навіть з затриманими в Суджанському КПЗ. Свинокомплекси, КХП, величезна олійниця… хто буде цим керувати?”.

Очевидно, як і після кожного Майдану, Медуниця готовий докласти зусиль, щоб зайняти гарну посаду для себе та своїх людей на нових територіях і, таким чином, намагається “закинути пробний камінь”, щоб почати формувати відповідну громадську думку.

Правда тут є один нюанс – сам Медуниця, повторимося, навіть жожної кулі у бік Російської Федерації не випустив, а вже починає ділити посади на нових територіях, які здобуті кровʼю інших справжніх українських захисників і патріотів.

Чи справедливо буде те, що звільняють території одні, а заробляти гроші на них будуть такі як Медуниця? Хіба за інтереси “медуниць” гинуть українські воїни зараз на фронті?..