Депутат Олексій Романько: Продовжуємо надавати безкоштовну юридичну допомогу мешканцям Шостки і району

Після послаблення карантинних обмежень мешканці Шостки та району знову можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію із земельних питань, питань пенсійного забезпечення соціальних виплат, житлово-комунальних та питань сімейного права. Про це у Фейсбуці повідомив депутат Сумської обласної ради від «Слуги народу» Олексій Романько.

“Продовжується програма «Правова допомога», яку реалізують наш Шосткинський районний штаб партії «Слуга Народу» Слуга Народу – Шостка! та громадська організація «Перспектива» Шосткинська громадська організація “Перспектива”.

При громадській приймальні в кабінеті №5 (перший поверх) по вулиці Депутатській, 15, веде прийом кваліфікований юрист. Після послаблення карантинних обмежень мешканці Шостки та району знову можуть звернутися особисто чи за телефоном та отримати безкоштовну юридичну консультацію із земельних питань, питань пенсійного забезпечення соціальних виплат, житлово-комунальних та питань сімейного права.

Юрист здійснює прийом по середам та п’ятницям з 9:00 до 17:00. Довідки за телефоном: +38 (066) 250 22 29″, – написав Олексій Романько.