Депутат Дмитро Кірюхін надав спонсорську підтримку в проведенні Відкритого турніру з волейболу

Учора, 10 грудня, у ВСП «Роменський фаховий коледж СНАУ» відбувся Відкритий турнір із волейболу пам’яті Сергія Дмитренка, який 40 років працював у навчальному закладі керівником із фізичного виховання. Спонсором змагань виступив депутат Сумської обласної ради від партії ВО “Батьківщина” Дмитро Кірюхін.

“Людина жива, доки жива пам’ять. Сьогодні у ВСП «Роменський фаховий коледж СНАУ» відбувся Відкритий турнір з волейболу пам’яті Сергія Дмитренка, котрий 40 років працював у навчальному закладі керівником із фізичного виховання. Звичайно, коли до мене звернулися по спонсорську допомогу, з радістю відгукнувся. Сергій Дмитренко був і моїм викладачем. Я знав його як порядну людину, приклад для майбутніх поколінь.

Справу Сергія Дмитренка зараз продовжує його син Богдан. Він унаслідував від батька любов до спорту і розвиває його в нашому місті. Періодично організовує змагання з волейболу, боксу. Завжди приємно допомагати людям, котрі розуміють, що спорт — це життя і здорова нація”, – написав Дмитро Кірюхін у Фейсбуці.