Чи звільнять керівника сумського Держгеокадастру?

Під час колегії Сумської ОДА голова постійної комісії з питань бюджету Сумської облради Микола Березін заявив, що вважає незадовільною роботу Головного управління Держгеокадастру в Сумській області, передає shans.com.ua.

«Я буду звертатися до голови облради Володимира Токаря, щоб керівник цієї структури відзвітував перед депутатами про свою роботу. Тому що на наші запити управління не дає інформацію про використання землі фермерами та агрохолдингами та грошові кошти до місцевих бюджетів», — зазначив голова бюджетної комісії.

Глава ОДА Роман Грищенко погодився з ним: «Я проаналізував роботу структури і зробив висновки, що Головне управління Держгеокадастру в Сумській області не співпрацює з правоохоронними органами, місцевим самоврядуванням. Керівник була запрошена на засідання колегії, але не пояснила свою відсутність».

Голова ОДА запропонував поставити питання перед Держслужбою з питань геодезії, картографії та кадастру про відповідність займаній посаді нинішнього керівника сумського управління. Члени колегії підтримали цю пропозицію.

Читайте також: У Сумах Держгеокадастр займався протиправними діями

Джерело: