Чи правда, що родина голови Сумської райради живе на одну зарплату?

 

Судячи з декларації молодого та амбітного голови Сумської райради Вадима Акпєрова, його родина живе на одну заробітну плату, а бізнес, записаний на дружину, висить «мертвим грузом», передає azimuth.sumy.ua.

Ні кола, ні двора – це майже про Володимира Акпєрова, який за підсумками минулого року показав «чисту» декларацію. Чиновник отримав заробітної плати в Сумській райраді всього 77991 грн, а також в ОДА, коли обіймав посаду заступника, – 436754 грн.

Не значний прибуток він показав у декларації від продажу автомобілю – 50 тис грн, а також 44 775 грн від здачі майна в оренду свої дружині, яка володіє активами у ТОВ «Еко-центр».

Цікава ситуація з доходами його дружини. Акпєров не вказав жодної копійки від її підприємницької діяльності, зазначивши лише отримання нею державної допомоги по народженню дитини – 18 335 грн.

Мають вони грошові заощадження: Акпєров віддає перевагу іноземній валюті – зберігає 40 тис доларів, а дружина –  150 тис. грн.

Єдиний автомобіль у родині – HYUNDAY SONATA — належить дружині. Як і все їхнє нерухоме майно: квартира, земельна ділянка, дачний будинок.

Цікаво, чи дійсно родина голови Сумської райради Вадима Акпєрова чесно живе на одну заробітну плату, забезпечуючи всі їхні потреби, у тому числі й двох доньок?

Джерело: