Чи будуть нові атракціони у парку ім. Кожедуба?

На сесію Сумської міськради мер Сум Олександр Лисенко вніс пропозицію виділити на облаштування парку ім. Кожедуба в цьому році близько 10 млн грн. На питання депутатського корпусу він заявив: «Якщо ви хочете сказати, що парк ремонтувати не треба, то просто подивіться на нього. Ми зробимо мінімум — тротуари, лавки, освітлення і дороги. Доріжки та тротуари будуть в асфальті, плитки там не буде. А все інше — тільки інвестиції».

Депутат Вікторія Гробова внесла пропозицію від імені бігунів: «Прошу звернути увагу на доріжки в парку. Там люди бігають. А для бігунів потрібні не асфальтові доріжки, а грунтові. Якщо можна внести зміни, внесіть».

За словами мера Лисенко, у парку насправді будуть не тільки асфальтові доріжки, але й з іншим покриттям. Місто розглядав в тому числі й гумове покриття, але це дуже дорого. Так що від нього довелося відмовитися. Також градоначальник заявив, що вже з’явилися пропозиції по нових атракціонах. Можливо, інвестори в перспективі допоможуть місту з доріжками і не тільки з ними.

Джерело: