Черговий скандал в Шосткинській райдержадміністрації

Скандальний інцидент в Шосткинській РДА стався вчора, 26 червня.

Як розповіла виконуюча повноваження голови районної ради Наталія Якименко, т.в.о. голови райдержадміністрації Ігор Волинець прийшов в організаційний відділ райради і висловив бажання подивитися журнали реєстрації вхідних і вихідних документів. На прохання звернутися до керівництва райради Ігор Волинець не відреагував, пише shostka.info.

«Він хапає 5 журналів і біжить до свого кабінету, закриває двері. Що він хотів зробити, ми не знаємо … », – говорить Наталія Якименко.

Була викликана поліція. За словами виконуючої повноваження голови райради, до свого кабінету Ігор Волинець правоохоронців не пустив.

Наталія Якименко написала заяву в поліцію. В діях т.в.о. керівника райдержадміністрації вона вбачає ряд правопорушень і розраховує, що буде зроблена відповідна правова оцінка.

Отримати коментар Ігоря Волинця не вдалося. У приймальні повідомили, що він на нараді. Трубку т.в.о. голови РДА теж не взяв …

Вже не один місяць атмосфера в Шосткинської райдержадміністрації напружена. РДА стала епіцентром конфліктів і боротьби за владу. Поведінка і манера керівництва Ігоря Волинця багатьох працівників обурює. Вони сподіваються, що найближчим часом Президент призначить нового голову райдержадміністрації.

Джерело: