Бокс: де і коли дивитися бій Усик – Чісора

Український суперважкоатлет Олександр Усик в суботу, 31 жовтня, проведе свій другий бій у цій вазі, його суперником буде британський боксер Дерек Чісора.

Де дивитися боксерський бій Усик – Чісора. Подивитися пряму трансляцію можна буде на спортивному стрімінговому сервісі Dazn або SkySports.

В Україні поєдинок покаже відеосервіс MEGOGO. Орієнтовний час початку бою – 23:00. На Донбасі і в Криму, які живуть за московським часом, старт прямого ефіру близько 21:00.

Спочатку бій між Усиком і Чісорою повинен був пройти 23 травня на арені O2 в Лондоні, але через пандемію коронавірусу його було перенесено.

Нове місце бою – Уемблі арена, яка може вмістити 12,5 тисячі глядачів, але через карантинні обмеження промоутер Едді Хірн розраховує на 1500 – 2000 уболівальників, на арені.

Готуйтеся до поєдинку Усик – Чісора!

Олександр Усик, обов’язковий претендент на пояс WBO в суперважкій вазі, повідомив новин про бокс https://sportarena.com/boxing/, що не проти битися з британцем Ентоні Джошуа. Нагадаємо, що британець володіє 3-ма чемпіонськими поясами, ще один титул належить Тайсону Ф’юрі.

Усик зазначив, що Джошуа і Ф’юрі можуть битися, хоч греблю гати. Головне, щоб Ентоні зробив титул WBO вакантним. Сам Олександр не хвилюється, і готовий чекати на бій за чемпіонський титул. Українець із задоволенням бився б з Джошуа, тому що у того більше титулів. Усик мріє стати абсолютним чемпіоном у важкій вазі.

А поки що Усика чекає бій з Дереком Чісорою, який пройде 31-го жовтня, бій можна подивитися на відеосервісі MEGOGO. Поєдинок пройде на стадіоні “Уемблі Арена” в Лондоні.

Олександр Усик поділився очікуваннями від свого другого бою в суперважкій вазі

Українець розповів виданню The Ring, що комфортно відчуває себе в новій ваговій категорії і не боїться завтрашнього суперника.

“Я не боюся. Мене оберігає ангел, мене не налякати. Не боюсь ніяких страшилок, я просто його поб’ю.

Мій план? Я ніколи не скажу до бою. Це секретна інформація. Покажу вам в суботу.

Я щасливий в суперважкій вазі. Можеш їсти все підряд, не потрібно вкладатися у вагу, але мій дієтолог все одно не дозволяє мені їсти все підряд, на жаль. ”

Нагадаємо що бій між Усиком і Чісорою відбудеться 31 жовтня, в Лондоні.

У дебютному поєдинку в супертяжах в жовтні минулого року Олександр переміг Чазз Уїзерспуна за підсумками семи раундів.

Промоутер Усика, Олександр Красюк прокоментував майбутній бій

За словами Красюка, поєдинок з Чісорою стане для Усика справжнім випробуванням. Також він наголосив на важливості проведення поєдинку в Лондоні.

«Залишилося кілька днів, і, я сподіваюся, що нічого не завадить нам вийти на ринг. Було багато розмов про те, що бій з Чісорою буде реальним тестом для Усика і я згоден з цим. Можна сказати, що це буде справжній дебют Усика в суперважкому дивізіоні. У суботу два справжніх воїна вийдуть на стежку війни і нехай кращий виграє. Усик став олімпійським чемпіоном в Лондоні. Це особливе місто для нього. Усик не такий великий і високий, як більшість супертяжів, але, як він каже, якби царя звірів визначали за розмірами, то їм був би слон, а не лев. Усик впевнений у своїх можливостях царювати в супертяжах ».

Джерело: