Благоустрій у Шостці обходиться занадто дорого

Шосткинці переконані, що чиновники переплатили бюджетні кошти за огородження одного із сміттєвих  майданчиків у місті.

У соціальних мережах “пронеслася” хвиля критики місцевих чиновників. Люди обурюються, що мерія під керівництвом Миколи Ноги переплатила за огородження сміттєвого майданчика з декоративного бетону.

“Очманіти у мене у дворі стоїть самий дорогий паркан у місті!!! 10 прольотів і 4 квадрати плитки – вгадайте СКІЛЬКИ коштує !? За версією Творчей Ноги – майже 70 тисяч гривень. Видно, що для тих кого допустили до годівниці Нога не скупиться! Ці гроші впали в кишеню старого доброго друга Петровича – фірмі оформленої на доньку Пугача! А сміття як лежить, так і лежить уже 2 місяць”, – написав у Фейсбуці Андрій Костюченко і на підвтрдження своїх слів навів деталі “сміттєвої афери”.

 

 У коментарях під дописом люди кажуть, що за 70 тис. грн. можна було б провести благоустрій  не одного сміттєвого майданчика у Шостці. Бо реальна ціна такої огрожі – не більше 5 тис. грн. (не враховуючи вартість роботи).

Нагадаємо, що тендер на поточний ремонт контейнерного майданчика по збору побутових відходів шосткинські чиновники провели ще у квітні. Його переможцем стало ПП “Інвестрембуд”.