«Благодійний фонд Муссон» Анатолія Маковського передав гуманітарну допомогу Дитячій лікарні Святої Зінаїди в Сумах

Дитяча лікарня Святої Зінаїди в Сумах отримала гуманітарну допомогу від низки благодійних організацій серед яких: Благодійний Фонд Олександра Ємця, Німецько-українське товариство “Рейн-Некар”, громадська організація «Петро і Мазепа», а також «Благодійний фонд Муссон» під керівництвом Анатолія Маковського.

На офіційній сторінці лікарні в соціальних мережах висловили вдячність за отриману допомогу, яка включала телевізори, медичний одяг, пластирі та антисептики для рук. За словами медичного персоналу, ці речі суттєво покращать умови лікування маленьких пацієнтів.

«Телевізори допоможуть створити комфортну атмосферу для дітей під час лікування, дозволяючи їм відволіктися від медичних процедур. Медичні халати забезпечать наших лікарів і медсестер необхідним одягом, що відповідає всім стандартам безпеки та гігієни, а пластирі завжди потрібні для надання першої допомоги», – йдеться у повідомленні лікарні.

Анатолій Маковський, засновник «Благодійного фонду Муссон», прокоментував: «По можливості, намагаюся робити гарні та корисні справи. Щоб зробити більше – співпрацюємо з іншими організаціями, такими як ГО “Петро і Мазепа”, а також “Благодійним Фондом Олександра Ємця”. Результат такої співпраці ви можете побачити самі. При цьому маю надію, що ми його обовʼязково перевершимо”.

«Благодійний фонд Муссон» вже не вперше надає допомогу медичним установам і продовжує активно працювати на підтримку дітей та медиків в умовах війни. Спільно з іншими благодійними організаціями, фонд забезпечує лікарні необхідним обладнанням, засобами гігієни та іншими важливими речами, допомагаючи долати виклики сьогодення.