АТОвець звинуватив ексгубернатора Шульгу у «відмиванні» гуманітарки для військових

Таку інформацію голова ГО «СПІЛКА ВЕТЕРАНІВ АТО ЛИПОВОДОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ» Олександр Солоніков повідомив у коментарі під одним із постів у соцмережі Фейсбук.

Зокрема, учасник АТО підняв тему зниклої автівки «БМВ» — однієї з двох, переданих на потреби військових. Олександр Солоніков назвав баснею всі завіряння колишнього губернатора Сумщини Володимира Шульги, що на Схід були відправлені дві «БМВ» і що нібито одна з них «загинула від пулі». За інформацією АТОвця, військові користувалися лише однією автівкою, доля ж іншої — невідома.

«Про «сразу» пряме попадання Володя пи…ть… В ато приїхав лише 1 ікс 5…. І ця беха як мінімум до весни 2015 їздила по ато… А де ділася перша беха — треба запитати як раз у Володі… Загубилася по дорозі в АТО..»випадково»… (в покійного Річкаля вже однозначно не запитаєш, де поділося це авто)… і одночасно треба запитувати у Володі, де ділися ті броніки і ті берци, що були ним привезені в АТО… розпіарені на ТВ… а потім тупо забрані в той же день ним і Річкальом…. Броніки ці потім всплили під вибори… Вова їх роздавав (парочка була передана до ДПНЗ Синівський ПАЛ…)… Така агітація у нього передвиборна була… Але йому вона не допомогла…», — написав Олександр Солоніков.

Джерело: