Артилеристи Конотопської 58-ї бригади зайняли ІІ місце у конкурсі на кращу артбатарею України

Артилеристи 58 окремої мотопіхотної бригади ОК «Північ» стали одними з кращих у конкурсі на кращу артилерійську батарею Сухопутних військ Збройних Сил України.

Друге місце серед реактивних та мінометних батарей зайняв особовий склад 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського, повідомляється на сторінці бригади у Фейсбуці.

Команда отримала перехідні кубки, а найкращі військовослужбовці – медалі командувача Сухопутних військ Збройних Сил України «За особливу службу» ІIІ ступеня, грамоти та цінні подарунки.

Вітаючи переможців, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що артилерія від початку російської агресії бере активну участь у розгромі ворога як основна вогнева сила.

«Саме військові частини й підрозділи артилерії потужним вогнем переконали ворога, що дух українського війська, висока військова майстерність у поєднанні з міцною сталлю стволів гармат – це вагомий аргумент у бою і потужний стримуючий фактор для агресора», − наголосив генерал-полковник Олександр Сирський.

Джерело: