Анатолій Маковський: «Благодійний фонд Муссон» передав гуманітарну допомогу для лікарень Сум

Минулого тижня, у той час, коли Суми як ніколи потребували гуманітарної допомоги, «Благодійний фонд Муссон» здійснив черговий важливий крок у підтримці медичних закладів Сум, які потерпали через війну та опинилися у складних життєвих обставинах. Фонд передав кілька тонн гуманітарної допомоги для потреб лікарень міста.

Серед наданої допомоги були засоби гігієни, медичні термоси, пластирі, стоматологічне крісло, медичні меблі та інші необхідні речі, такі як дезінфектори, медичні халати, бахіли, рукавички та антисептики.

Всю цю допомогу офіційно передали «Благодійному фонду Олександра Ємця», який займатиметься розподіленням допомоги по лікарнях Сум відповідно до їхніх потреб і замовлень.

Директор «Благодійного фонду Муссон» Анатолій Маковський висловив щиру вдячність усім причетним за підтримку, зокрема клієнтам компанії “А-Муссон” із Сум. Він підкреслив, що сумлінне виконання своїх зобов’язань сприяє покращенню медичної галузі рідного міста.

Анатолій Маковський запевнив, що фонд і надалі підтримуватиме такі важливі суспільні ініціативи.

«Працюємо для вас, допомагаємо вам!» — підсумував директор фонду.

Нагадаємо, «Благодійний фонд Муссон» активно працює над підтримкою місцевих громад та медичних закладів, особливо у складні часи війни. Фонд здійснює численні благодійні ініціативи, спрямовані на покращення умов життя та здоров’я жителів Сумщини.